Moje shvatanje života u Srbiji

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i ličnostima je plod moje mašte. Izvinjavam se unapred svima koji se prepoznaju i shvate da pričam o njima, ideja je bila da još neko razume mentalne oluje koje se vrzmaju na ogolelim površinama moje moždane kore i čine ogromne zavrzlame i probleme u sučeljavanju sa svakodnevnim životom...

Izborni scenario

firtz | 29 April, 2012 22:34

Evo kako ja to vidim.

 

Na izborima će deo glasača dati svoj glas Čedomiru Jovanoviću, deo Ivici Dačiću, deo Rasimu Ljajiću, deo Zoranu Stankoviću, dobar deo Borisu Tadiću i dobar deo Tomislavu Nikoliću. Gospođu Šešelj ne pominjem jer će za nju glasati samo radikali.

A onda će u drugom krugu Čedini naprasno da se pridruže Tomi, jer su pre toga rekli kako neće podržavati vlast koja ne  misli o svom narodu, Rasimovi će naravno stati na stranu Tadića jer je i sada na toj strani, Ivica Dačić je toliko toga naobećavao da neće smeti da stane na Tadićevu stranu jer je onda završio svoju političku karijeru koju je lagano krenuo da uzdiže iako imaju negativnu predistoriju,  glasači URS-a će stati iza SNS-a jer su i oni bacili kamen na DS, radikali će preko volje stati na stranu SNS-a jer su  protivnici DS-a i eto rezultata u drugom krugu.

 

Tadić VS Nikolić - 40% : 60%.

 

Na kladionicama je da dalje prosude i da naprave kvote.

 

Nisam pristalica nijedne stranke i ovo je zaključak koji sam doneo na osnovu priča koje oni pričaju.... 

Komentari

Re: Izborni scenario

Вук Панонски | 29/04/2012, 22:55

Од ДинкиЧа и даље чекам они 'иљаду евра што је обећ'о овом напаћеном народу!!

Re: Izborni scenario

Gradjanin | 30/04/2012, 00:03

Pa na*e*ali smo!

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Powered by blog.rs